fbpx

Vestjysk Bank – stor lokal betydning

Mads Winther, bestyrelsesformand i Aarhus United:
”Aarhus United ser Vestjysk Bank som meget mere end klubbens hovedsponsor.
Vi er stolte over at kunne tiltrække en sponsor som Vestjysk Bank i Aarhus United, og er glade for at Vestjysk Bank fra starten har betroet os med så lang en samarbejdsperiode.
Samarbejdet mellem Aarhus United og Vestjysk Bank er et tæt partnerskab. Vi ønsker at skabe vækst og fremgang hos hinanden – ikke bare fordi det står i kontrakten, men fordi vi føler noget for hinanden.
Sammen har vi nået mange af vores mål, og Aarhus United har i dag et hold i verdens bedste damehåndboldliga. Vi har mange fælles træk med Vestjysk Bank, men det største må være, at vi brænder for vores landsdel og de, der bor i den. Vestjysk Bank er klubbens hovedsponsor, fordi de vil os, ligeså meget som vi vil dem.”

Vestjysk Bank bakker op

Claus Lauenborg, regionsdirektør, Vestjysk Bank:
”Vestjysk Bank er stolt hovedsponsor for Aarhus United, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. Det handler om viljen til at være noget for andre. Aarhus United er et solidt håndværk bygget fra bunden og er båret på en god blanding af vilje og talent – det tiltaler i høj grad en bank som os.

Derudover oplever vi, at vores værdier – Nærvær, Enkelhed, Handling – passer perfekt på det, vi oplever i Aarhus United.

Arbejdet med sponsorater er en del af Vestjysk Banks profilerings- og markedsføringsindsats. Vestjysk Bank anvender sponsorater lokalt og regionalt. Vores primære strategiske fokus er elite- og breddeidrætten i det jyske, hvor vi er en aktiv medspiller i rigtig mange foreninger lige fra børne- og ungdomshold til seniorer.
I Vestjysk Bank vil vi sporten, fordi det giver positiv respons, og fordi vi ønsker at give vores bidrag til, at vores område fortsat udvikler sig aktivt og attraktivt.
Det kan Aarhus United være med til. Aarhus United er et af områdets sportslige flagskibe og eksponerer ikke kun håndbolden men også banken og hele vores område såvel nationalt som internationalt.

Aarhus United er med til positivt at sætte vores landsdel på Danmarkskortet. Det vil vi gerne bakke op om.

Om Vestjysk Bank

Vestjysk Bank er Danmarks stærkeste lokalbank. Hovedsædet samles i Herning, og banken har 31 filialer, godt fordelt i det meste af Jylland. Vores filial på Åboulevarden i Aarhus har 30 ansatte og både en erhvervs- og privatafdeling der hjælper med alt lige fra boliglån og realkredit, til pension, investering og daglig økonomi. Vestjysk Bank har desuden et stort fokus på unge mennesker og tilbyder fx særlige fordele for studerende.

Læs mere om Vestjysk Bank i Aarhus

Se dine fordele og læs mere om at skifte bank til Vestjysk Bank

Aktive sponsorater med gensidig værdiskabelse

I Vestjysk Bank vil vi aktive sponsorater. Når vi indgår sponsorater, er det vigtigt for os, at der er tale om aktive partnerskaber, og at samarbejdet også kommer vores kunder til gode.

Et sponsorat skal være værdifuldt og give merværdi for alle parter. Det gør sponsoratet med Aarhus United.  Aarhus United er en professionel drevet klub, som har en god forståelse for, at sponsor også skal have valuta for pengene.”

Om Vestjysk Banks sponsorpolitik +