Suveræn sejr i første kamp i pokalturneri …

Suveræn sejr i første kamp i pokalturneri …

Suveræn sejr i første kamp i pokalturneringen

 

Pigerne fra AARHUS UNITED mødte tirsdag aften et serie 1-hold fra Erritsø. Kampen endte med en stor sejr til vores piger 38 – 6.

 

Tirsdag aften var 250 tilskuere samlet i Erritsø Idrætscenter, da et lokalt serie 1-hold fik besøg af AARHUS UNITED. Det var første kamp for de aarhusianske håndboldpiger i dette års Santander Cup. En kamp, som krævede lidt tilpasning af spillets tempo, men som heldigvis endte med en suveræn sejr til AARHUS UNITED på 38 – 6.

“Det var en typisk pokalkamp, hvor vi stod længe i forsvar og kort tid i angreb. Erritsø havde svært ved at bryde igennem og score mål, og derfor stod vi væsentlig længere tid i forsvaret. Det betød også, at vi begik lidt for mange fejl i starten, fordi pigerne blev utålmodige. Men efter tempoet blev tilpasset, gik resten af kampen godt og som forventet,” fortæller assistenttræner Jeppe Vestergaard.

Erritsø havde lavet et flot arrangement med konkurrencer og gavekurve til kampens bedste spiller fra hvert hold. Det er endnu ikke afgjort, hvem AARHUS UNITED skal møde i næste kamp i Santander Cup.

No Comments

Post A Comment