fbpx

Aarhus United ansætter ny Chief Revenue Officer

Aarhus United har ansat Astrid Wierzba i en nyoprettet stilling som Chief Revenue Officer. Det sker med henblik på at styrke den kommercielle del af forretningen og klubbens sportslige mål og ambitioner, siger bestyrelsesformand Henrik Fuglsang.

”Vi vil gerne skabe en større økonomi i Aarhus United, for det er kravet, hvis man vil være del af tophåndbold i dag. Til dét mener vi, der skal nye og andre kræfter til, der kan styrke forretningen, og her er Astrid den helt rigtige profil, så vi er glade for, at hun har sagt ja til stillingen.”

”Vi kalder det Chief Revenue Officer, fordi stillingen handler om at gøre indtægterne større og mere stabile ved at tænke nyt og ved at kombinere elitesport, talentudvikling, underholdning, netværk og fællesskaber på nye måder.”

Astrid Wierzba er uddannet cand.mag. i idéhistorie og idræt og har bl.a. været ansat ved forlaget Systime, Kaospiloterne og Randers Statsskole. Derudover har hun arbejdet som selvstændig kommunikationsrådgiver og senest har hun arbejdet som udviklingsansvarlig i IK Skovbakken, hvor hun blandt andet har været med til at skabe bedre rammer for breddeidrætten i den nordlige del af Aarhus. Hun ser frem til at gøre det samme for de kvindelige elitehåndboldspillere i Aarhus.

”Aarhus United er det mest spændende projekt i dansk kvindehåndbold lige nu i en by, der vokser hver dag. Det kalder på, at vi forener det gamle med det nye, og er i stand til både at fastholde de bedste kvindelige håndboldspillere fra byen og tiltrække elitespillere udefra,” siger Astrid Wierzba, der fremhæver spillernes mulighed for at kombinere topeliteambitioner med en langsigtet uddannelsesplan. ”På den måde er Aarhus unik.”

Hun mener, der er gode muligheder for at få mange flere interessenter med ombord på projektet, og derfor var det svært ikke at sige ja til opgaven.

”Jeg har været engageret i kvindehåndbold i mange år, og byen trænger til et projekt, der lykkes ved at gå egne veje. Det kan Aarhus United sammen med mig, min kærlighed til håndbold og vilje til at lykkes.”

Astrid Wierzba ansættes fra 1. januar 2022.

For spørgsmål eller yderligere info er man velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Henrik Fuglsang på mobil +45 30321652 eller Astrid Wierzba på mobil +45 29918985.