fbpx

Aarhus United U19

Aarhus United Ungdom binder talentarbejdet i byen sammen

I hverdagen er Aarhus United Ungdom synlig i form af vores U19-hold. Men ud over det talentfulde hold er Aarhus United Ungdom også et stærkt fællesskab mellem byens lokale håndboldklubber.

Århusiansk pigehåndbold er på ungdomssiden i øjeblikket præget af meget stærke og brede årgange.

Ambitionerne begrænser sig ikke alene til at skabe det bedste talentmiljø. Aarhus United Ungdom har som et erklæret mål at nytænke og udvikle det eksisterende talentarbejde i et bredt forankret samarbejde mellem håndboldklubberne og byens andre aktører og dermed fastholde så mange piger i sporten som muligt.

Aarhus United Ungdom er baseret på den stærke foreningskultur i Aarhus. Alle århusianske håndboldklubber , der ønsker at være med – og som ønsker at bidrage til udviklingen af pigehåndbolden – er inviteret.

I praksis koordineres arbejdet i Aarhus United Ungdom i en styregruppe med repræsentanter fra alle deltagende klubber. Derudover har Aarhus United Ungdom ansat en ESAA-koordinator (Kim Adamsen).

Aarhus United Ungdom:
AGF
Brabrand IF
HEI
Lystrup IF
Skovbakken Håndbold
Stautrup IF
Viby
VRI

Aarhus United U19-træningssetup:

Efter sommerferien vil U19-truppens trænings set up se således ud:

  • 3-4 haltræninger om ugen
  • 2-3 fysiske træninger, koordineret med ESAA-staff
  • Koordineret samtræning med hhv. Aarhus United-liga, byens divisionshold samt HEI/VRI fokus U17.
  • Morgentræning for ESAA-elever
  • Målmandstræner
  • Fysioterapeut

Kontakt:

Trænere
Niels Christian Pedersen: 21 24 33 53
Stine Qwist: 29 64 67 75

 

Aarhus United U19 klar med stærkt set up  til den kommende sæson

Aarhus United U19 klar med stærkt set up til den kommende sæson

Niels Christian Pedersen får som cheftræner i den kommende sæson følgeskab af den tidligere ligapiller, Stine Qwist, samt målvogtertræner, Mads Andersen. Niels Christian Pedersen er også en del af Aarhus United U19’s trænerteam i år. Hans træner-CV er...

Nyt fra Aarhus United Ungdom U19

Nyt fra Aarhus United Ungdom U19

Trænerteam og set up klar til sæsonen.Med to stærke træner-profiler lægger Aarhus United Ungdom nu et ekstra lag på byens tilbud til de bedste U19-spillere.Niels Christian Pedersen og Kasper Holmboe kommer til at stå i spidsen for U19-pigerne i den...