fbpx

Thy ‘rocker’ i Aarhus United

AARHUS UNITED byder nu velkommen til en ny samarbejdspartner, som ikke findes i kommunen og heller ikke har planer om det. Så meget ligger fast hos musikfestivallen Thy Rock.

”Thy Rock adskiller sig fra mange af vores øvrige samarbejdspartnere, der udspringer af lokale virksomheder eller aktiviteter i Aarhus, men det blev ret hurtigt klart, at et samarbejde var oplagt,” fortæller bestyrelsesnæstformand i AARHUS UNITED Jan Snogdal.

”Både fordi vi på holdet har to seje thyboere i cheftræner Heine Eriksen og målvogtertalentet Louise Bach, der ”rock’er” i AARHUS UNITED. Men også fordi vi gensidigt kan bringe en masse aarhusianere med til festivallen i Thy, og på den måde få aarhusianernes øjne op for herlighederne i Thy – bare 2 timer fra Aarhus.”

Samarbejdet er kommet i stand ved at thyboer i AARHUS UNITED har snakket med folk fra Thy. Håndbolden er samlingspunktet for begge dele.

”Vi vil gerne have flere folk fra Østjylland til Thy Rock. Både de lokale, der er taget til Aarhus for at arbejde eller studere og vender hjem for en tid, men også dem, som ikke kender Thy på forhånd. Dem vil vi gerne vise vores fantastiske natur, kultur og produkter,” siger festivalformand Hans Peter Jarl Madsen fra Thy Rock.

”Derfor tog vi kontakt til AARHUS UNITED, som vi ser som porten til Aarhus, hvor der er mange unge mennesker, som alle er velkomne i Thy og til festivallen.”

Chief revenue officer Astrid Wierzba glæder sig også over aftalen.

”Vi er interesseret i alle samarbejder, som kan bidrage til at øge opbakningen til AARHUS UNITED eller forstærke oplevelser med klubben. Konkret giver samarbejdet mulighed for nogle unikke oplevelser, som kræver lokalt kendskab og netværk for at sammensætte eller få adgang til. Dét sørger vi for ved at sammensætte en færdig netværkspakke.”

Turen til Thy Rock finder sted fredag den 24. juni og er for alle samarbejdspartnere i AARHUS UNITES, men også virksomheder, der overvejer at blive det, er velkomne. Tilmelding er nødvendig og koster 1800 kr + moms, og kan ske hos marketing- og eventmedarbejder Lasse Pedersen på e-mail: lasse@aarhus-united.dk

Læs mere om Thy Rock på www.thyrock.dk