fbpx

Nora Persson forlænger med Aarhus United

En stor uge i Påske-ugen hvor Nora Persson både kunne vinge af ud en forlængelse af hendes aftale i Aarhus United samtidig med en indkaldende til det svenske A-landshold.

Derved bliver fortsat dansk-svensk toptalent i aarhusianernes mål i den kommende sæson. Forleden satte Louise Bak Jensen signatur på en længevarende kontrakt, og hendes makker fra den igangværende sæson Nora Persson har ligeledes forlænget sin aftale med Aarhus United.

Den 23-årige svensker har i sine indtil videre tre sæsoner i Aarhus United stået med en redningsprocent på over 30, og fra at have været back up til rutinerede Martina Thörn har Nora Persson udviklet sig til at være en stærk og yderst kompetent del af at ligaens yngste målvogterduo.

”Nora kom til Aarhus United for tre år siden som ung og uprøvet, og har virkelig taget sin opgave alvorligt. Hun er fantastisk at have i klubben og særligt i denne sæson har hun fået meget at se til. Vi ser et meget stort potentiale i Nora, og er meget tilfredse med, at det er lykkedes at forlænge aftalen med hende. Samtidig har vi naturligvis forventninger til at Nora udvikler sig yderligere og lægger endnu flere lag på sit spil og redningsprocent. Det er fantastisk for både Nora og Aarhus United at Nora nu er inde omkring det svenske A-Landshold – stort tillykke til Nora med en fortjent udtagelse,” siger Mads H. Winther, sportslig ansvarlig i Aarhus United.

Nora Persson er faldet rigtig godt til i såvel Aarhus United som i byen, og i samarbejdet med Louise Bak Jensen har Persson fundet en ny og anderledes rolle.

”Jeg har fået sindssygt meget erfaring gennem mine tre år i Aarhus United, hvor jeg har fået og taget endnu mere ansvar. Det vil jeg gerne fortsætte med, og kombineret med at vi er et stærkt homogent hold og klubben er et dejligt sted at være, så giver det sig selv, at jeg ser frem til at fortsætte i Aarhus United,” siger Nora Persson.

Cheftræner Heine Eriksen var selv med til at ’finde’ Nora Persson i svensk håndbold for tre år siden, og han er ganske godt tilfreds med kontraktforlængelsen.

”Aarhus United og Nora Persson har fra første dag været et godt match, og Nora påtager sig trods sin unge alder en større og større rolle på holdet. Nora Persson er en målvogter med et kæmpe potentiale, og hun er en spiller, der helt sikkert på sigt vil være i spil til det svenske landshold,” lyder det fra Heine Eriksen.

Aftalen er kommet i hus i samarbejde med Nora Perssons personlige sponsor INTERFJORD, som ligeledes fortsætter som personlig sponsor for Nora Persson.

”Vi elsker som virksomhed at komme i Loungen i Aarhus United. For os der bor i Aarhus, men arbejder udenbys er Aarhus United blevet noget af et samlingssted for os, og det bliver kun endnu bedre af, at vi har en super tæt relation med ’vores spiller’ Nora, som vi nyder samværet med, når det er muligt,” siger Daniel Markmøller fra INTERFJORD.