fbpx

Buus A/S og Aarhus United fortsætter samarbejdet og sætter fokus på anlægsgartnerbranchen

Buus A/S vil også næste sæson være at finde blandt Aarhus Uniteds samarbejdspartnere, og cementerer dermed de gode relationer mellem byens kvindelige ligahåndboldhold og en virksomhed, der forskønner.

”Vi er glade for at være med til at bygge fundamentet for kvindeelitehåndbolden i Aarhus og nyder at være til stede i hallen. Og selv om koblingen mellem indendørssport og udendørsanlæg ikke ligger lige for, er vi fælles om en lang forberedelsesfase og et kort vindue til at vise resultaterne,” siger direktør Kristian Buus fra Buus A/S, hvor dygtige medarbejdere er vant til at være i sving lang tid inden, de blomstrende haver og grønne anlæg står klar.

”Derudover har vi også en fælles ambition om at trække flere unge ned i hallen og til anlægsgartnerfaget, så dét kommer vi til at sætte fokus på i den kommende sæson.”

En fælles ambition chief revenue officer Astrid Wierzba deler.

”Aarhus United vil gerne fylde hallen med børn og unge, og har via samarbejdsklubberne gode muligheder for at komme i kontakt med de kommende generationer på arbejdsmarkedet. Dem vil vi gerne vise glæden ved håndbolden og ved at dygtiggøre sig – som også er vigtig i udviklingen af en god anlægsgartner,” siger hun.

For spørgsmål eller kommentarer kontakt venligst chief revenue officer Astrid Wierzba på mobil +45 29 91 89 85.