fbpx

Nora Persson ramt af korsbåndsskade i landskamp for Sverige

Det skulle have været et højdepunkt i Nora Perssons unge karriere med en debut på det svenske A-landshold. Men landsholdsdebuten betød desværre en korsbåndsskade til den talentfulde Aarhus United keeper, og dermed er Persson udenfor håndboldbanen i det kommende år.

”Vi har gået 10 dage og ventet på svaret fra scanningen af Noras knæ, men vi var desværre nok klar over, hvad resultatet ville være, selvom vi brændende ønskede det anderledes. Det er utrolig trist for Nora, som i den forgangne sæson har nået nye højder med sit spil, hvilket har udløst en fortjent chance på landsholdet,” siger Mads H. Winther, sportslig ansvarlig i den aarhusianske ligaklub.

”Vi er meget hårdt ramt af det i Aarhus United, både fordi Noras karriere og udvikling nu bliver sat på standby, hvilket altid er sørgeligt for en ung spiller, men også fordi vi havde set frem til at Nora sammen med Louise Bak Jensen ville have bygget yderligere på i målet,” fortsætter Mads H. Winther.

Den 23-årige keeper har haft en stærk sæson, og skaden kommer – som sådan en altid gør – enormt ubelejligt.

”Det var en drøm for mig at blive udtaget og få debut for Sverige, og det er rent ud sagt ubærligt, at jeg skal løbe ind i en korsbåndsskade netop nu. Jeg vil naturligvis gøre alt, der er muligt for at komme stærkt tilbage, selvom det har lange udsigter lige nu. Og så vil jeg bruge min energi på at støtte holdet i den kommende tid,” siger Nora Persson.

I Aarhus United er man allerede i gang med at finde en erstatning for Nora Persson.

”Vi er naturligvis i proces for at se, hvordan vi dækker os af på positionen i den kommende sæson, og samtidig arbejder vi på en plan for, hvordan vi får Nora igennem forløbet og får hende styrket ud på sin skadessituation. Jeg er overbevist om, at Nora nok skal komme styrket ud af denne ærgerlige situation,” slutter Mads H. Winther.

Nora Persson er personlig sponsoreret af Interfjord.