fbpx

Aarhus United ansætter fuldtids Marketing- og Event Manager

Med ansættelsen af en fuldtids Marketing- og Event Manager ønsker Aarhus United at øge opmærksomheden på klubben. Det skal ske gennem flere events og gode oplevelser for de aarhusianske håndboldfans.

Først på året styrkede Aarhus United klubbens organisation med ansættelsen af Astrid Wierzba, der har ansvar for at øge klubbens indtægter. Nu tager den aarhusianske elitehåndboldklub næste step på vækstrejsen med ansættelsen af Peter Arndal Lauritzen som Marketing- og Event Manager.

– Vi vil gerne være relevante for flere aarhusianere, og det bliver mit ansvar, at vi, som klub, kan gøre os endnu mere attraktive over for vores nuværende interessenter og samtidig omfavne nye målgrupper, der skal mærke den positive energi, der er kendetegnet for Aarhus United, siger Peter Arndal Lauritzen.

Peter Arndal Lauritzen har mange års projektledererfaring fra IT-verden, og har blandt andet været med i udviklingen af den nye Tophåndbold-app, der bliver en del af den digitale udvikling, som Aarhus United ser ind i. Peter har i flere år drevet et nichemedie omkring kvindesport, og arbejdet som frivillig med kommunikation, fan-oplevelser og kommercialisering i kvindeelitefodbolden hos VSK Aarhus, før licensen overgik til AGF.

-Efter et par år i coronaens tegn og fem sæsoner, hvor vi har bevist, at vi hører til på øverste sportslige niveau, hæver vi nu niveauet organisatorisk. Med ansættelsen af Peter sætter vi handling bag vores ambitioner om at indfri flere af de muligheder, der er for vores håndboldklub i Aarhus, siger bestyrelsesformand Henrik Fuglsang.

-Vi vil blandt andet styrke digitaliseringen i klubben, så vi får de helt rigtige redskaber til at aktivere vores sponsorater og mulighed for at målrette gode tilbud til vores fans, slutter bestyrelsesformanden.

Aarhus United har allerede flere events på tegnebrættet til næste sæson, hvor der også vil være øget fokus på den gode fan-oplevelse før, under og efter de kampe, der stadigvæk er klubbens primære tilbud til aarhusianerne.

– Jeg ser frem til de mange spændende opgaver, der venter i Aarhus United, og til at forløse det potentiale, der er for vores håndboldklub i hjertet af Aarhus. I fællesskab med aarhusianerne, er jeg overbevist om, at vi kan bygge “noget stort” ovenpå på det stærke fundament, der allerede er lagt, slutter Peter Arndal Lauritzen, der starter i Aarhus United i løbet af juni måned.

Kontakter:

Marketing- og Event Manager Peter Arndal Lauritzen: Mobil: 20112086 Mail: peter@aarhus-united.dk

Adm. Direktør og bestyrelsesmedlem Mads H. Winther: Mobil: 28809970 Mail: madswinther@ecuworldwide.com

Bestyrelsesformand Henrik Fuglsang: Mobil: 30321652 Mail: hfprivat@nwind.dk