fbpx

ANDERS PETERSEN AUTOMOBILER GIVER ET LIFT TIL FJERRITSLEV

Når 4 spillere fra Aarhus United i dag tager til landsholdssamling i Fjerritslev, er de denne gang hurtigt, sikkert og godt kørende. Dét har direktør Rene Petersen fra Anders Petersen Automobiler nemlig sørget for.

”Vi bakker op om byens håndboldkvinder og har gjort det i mange år, så da Astrid spurgte, var jeg ikke i tvivl: vi hjælper gerne, og er det med en bil til en landsholdssamling, giver det rigtig god mening for os.”

Til daglig cykler mange af spillerne rundt i Aarhus, men der er langt til Fjerritslev i Nordjylland og vanskeligt med offentlig transport, og derfor fandt Rene Petersen en Opel Mokka 1.2 turbo med automatgear frem til spillerne, så de både kan nå til landsholdssamling onsdag og klubbens sommerfest lørdag, inden turen går tilbage til Fjerritslev igen søndag.

Foruden nye Opel-biler forhandler Anders Petersen Automobiler mange andre udvalgte kvalitetsbiler som BMW og Mercedes, og kan med afdelinger i Risskov, Hadsten og Grenå levere både biler og service til hele Østjylland. Og så har bilforhandleren været del Aarhus Uniteds partnerkreds, lige siden klubben så dagens lys i 2017.

”Det er dejligt at mærke opbakningen fra vores partnere, også selv om spillerne ikke lige spiller i den lyseblå trøje denne gang, men det betyder, at de kan komme nemt og hurtigt frem og tilbage mellem Aarhus og Fjerritslev og nå det hele i et travlt program,” siger chief revenue officer Astrid Wierzba.

I alt er fire Aarhus United-spillere er udtaget til landsholdssamling i Fjerritslev: Louise Bak, Line Berggren, Marielle Martinsen og Emma Mogensen, der alle kæmper om en plads på holdet til VM i beachhåndbold på Kreta d. 18-27. juni.