fbpx

Legende skifter til Aarhus United med ekstraordinær hjælp fra en række trofaste sponsorer

Gennem de seneste mange år har hun været en profil i dansk og international kvindehåndbold. 13 år i en topklub, VM-medalje, OL-deltagelse, DM-guld og pokalmester. Sabine Englert er en sand legende, og nu skifter den stærke målvogter til Aarhus United på en 1-årig kontrakt.

Da Nora Persson for nylig debuterede for det svenske A-landshold, pådrog hun sig en alvorlig korsbåndsskade. Det skabte voldsomme udfordringer i Aarhus United, hvor Persson i den kommende sæson var udset til igen at danne målvogterpar med unge og talentfulde Louise Bak Jensen.

”Når man mister 50% af sin målvogterkapacitet overnight, så giver det naturligvis problemer og søvnløse nætter,” siger Mads H. Winther, sportslig ansvarlig i Aarhus United og fortsætter:

”Louise Bak Jensen er et kæmpe talent som nok skal nå landsholdet, men hun har, som alle andre, brug for en stærk makker, og den udfordring kastede vi os over, da det blev kendt, hvor slem Nora Perssons skade var. Vi har tidligere haft dialog med Sabine Englert og vidste, at der kunne være muligheder. Sabine bor i byen, hun er ude af kontrakt, hun ser et stort potentiale i Aarhus United og samtidig vil hun gerne ind og bidrage i en ung trup og give videre til nogle unge talentfulde keepere. Det får hun så rig mulighed for nu i kombination med sin rolle som keeper i Aarhus United.”

Sabine Englert er i en klasse, der normal er svær tilgængelig for en klub som Aarhus United, og tilknytningen af den stærke keeper er da også kommet i stand med hjælp fra en håndfuld sponsorer.

”Vi har ekstraordinært måttet gå til vores sponsorer for at se, om vi sammen kunne løfte i flok og skabe den økonomiske ramme, som kunne tiltrække Sabine Englert. Det kan vi med stolthed sig er lykkedes. Sabine har haft stor forståelse for Aarhus Uniteds økonomiske formåen, og jeg må virkelig rose hende for, at hendes betingelser ikke har været større, end at det har kunnet blive muligt at nå til en aftale. Og selvfølgelig skal der lyde en stor og ydmyg tak til vores sponsorer, for at være der, når man har allermest brug for det,” lyder det fra Mads H. Winther.

Den tyske stjernekeeper, der igen i denne sæson har imponeret i Herning-Ikast, senest med en formidabel præstation i første semifinalen mod Odense, ser frem til et spændende ophold i Aarhus United.

”Nu har jeg set Aarhus United blive født og senere vokse med opgaven gennem de sidste fem år, og jeg har i et stykke tid haft tanker om, at bidrage til Aarhus United efter min aktive karriere som keeper træner, eftersom jeg har boet i byen i over syv år. At det pludslig giver mulighed for at jeg kan slutte karrieren af på banen i Aarhus United er for mig endnu mere spændende og interessant. Aarhus United er et fantastisk projekt og Aarhus er en stor håndboldby. Jeg er sikker på at jeg kan bidrage med en masse til den talentfulde trup – og jo da særligt til de unge keepere vi har i klubben. Det bliver rigtig spændende. Gennem min dialog med Heine og Mads står det mig klart, at det bliver et spændende år i en klub som vil fremad og hvor der er tro på mine kompetancer og brug for min erfaring,” siger Sabine Englert.

Cheftræner Heine Eriksen er naturligvis overordentlig godt tilfreds med, at det er lykkedes at få en aftale i stand med Sabine Englert.

Det er fantastisk, at vi kan tilknytte en spiller som Sabine Englert til Aarhus United. Vi har i Louise Bak Jensen fremtidens målvogter og med tilknytning af Sabine er jeg sikker på, at vi står med et meget stærk målvogterteam. Sabine skal selvfølgelig lægge stor fokus og arbejde i Aarhus United, men derudover skal hun også ind og arbejde med målvogtertalenter i ungdomshåndbolden i Aarhus. Jeg vil meget gerne rette en kæmpe tak til de sponsorer der har gjort det muligt, og jeg er sikker på, at med Sabine Englert på holdet, så vil de også i næste sæson få nogle spændende håndboldoplevelser i Stadion Hallen.

Følgende virksomheder er gået sammen om et spiller-sponsorat af Sabine Englert: MarkOn, SparInvest, ALPI, Raundal & Moesby, K-vinimport, Obton, Vestjysk Bank, Aleris Hamlet samt et privat bidrag fra Annette & Keld Hansen.

For yderlig information: Mads H. Winther – Sportslig Ansvarlig Aarhus United – 28809970