fbpx

Aarhus United værdier i sprudlende samarbejde med BMI

Tirsdag aften besøgte Line Ellertsen, Nora Persson, Frederikke Glavind Hedegaard og Sophia Snogdal U11 pigerne fra vores fantastiske samarbejdsklub BMI.

Træningen startede ud med, at Frederikke Glavind Hedegaard og Sophia Snogdal, der begge er lokale profiler opfostret i det aarhusianske håndboldmiljø, fortalte om deres håndboldrejse fra at være lokale talenter og spille for sjov, til ligahåndbold i Aarhus United. BMI-pigerne lyttede med stor koncentration til de inspirerende historier, og fik et indblik i, hvordan det er at spille håndbold på eliteniveau. En værdi om lokalt talentarbejde forankret i motiverende rollemodeller, der er helt grundlæggende for Aarhus United som klub.

Dagens opvarmning stod på pladebasket, hvorefter der fulgte et fokus på både fløjskud, målmandstræning, gennembrud samt presspil for bagspillerne. Altså en meget alsidig træning, hvor United-profilerne løbende gav feedback til de dygtige BMI’er, der alle gav den fuld gas!

Nora Persson fortæller, at det var en fantastisk oplevelse med både søde, koncentrerede og dygtige BMI-spillere, der var enormt åbne for at lære, udvikle sig, og tage alle de inputs med, som United-profilerne præsenterede dem for. En aften fuld af fede sportsoplevelser!

Træningen sluttede af med, at United-profilerne fik lov at deltage i kamptræningen, hvor de måtte spille med den forkerte hånd. En leg for Line Ellertsen, der skyder lige godt med både højre og venstre, men en noget større udfordring for de resterende United-profiler.

Andreas, BMI-pigernes træner, beskriver at han aldrig har set sine piger så koncentrerede før, og sender en stor tak til de dygtige United-profiler, der virkelig formåede at motivere de arbejdsvillige BMI-spillere. Han siger: ”Kæmpe High-Five til de frivillige og instruktører, som havde arrangeret denne fede aften for pigerne. Og stor tak til Aarhus United og deres seje spillere!”

Aarhus United er bygget på visionen om bæredygtigt talentarbejde, og det er derfor en essentiel del af klubbens DNA at være synlige i det lokale talentmiljø, lade profilerne lære fra sig, samt at inspirere byens unge håndboldspillere til at fortsætte deres udvikling.