fbpx

Boligarrangement og Top Gun hos Hovedpartner, Vestjysk Bank

Tirsdag aften stod for en håndfuld af United-pigerne på et fremragende arrangement afholdt af en af vores hovedpartnere, Vestjysk Bank.

Aftenen stod i boligkøberens tegn, hvor pigerne, og de andre fremmødte, fik nyttig information om alle de ting, man skal være særlig opmærksom på, når man som ung førstegangskøber skal træde ind på det berygtede boligmarked.

Udover boligsnak, stod aftenen også på en tur i biografen, hvor den nyeste Top Gun film blev vist, der blev drukket sodavand, spist sandwich, popkorn og hygget.

Alt i alt en dejlig aften i kombinationen af hygge og nyttig information. Vi er i Aarhus United utroligt glade for at have en hovedpartner, der er med til at facilitere arrangementer som disse, der guider de dygtige, unge United-piger ind i voksenlivet udenfor håndboldbanen.

Tak til Vestjysk Bank for at vi måtte deltage!