fbpx

Heine Eriksen med 100% fokus på Aarhus United

Det har haft stor værdi i opbygningen af Aarhus United, at Heine Eriksen i de første 5 sæsoner også har haft job i DHF som U-landstræner. Efter 21 år i stopper Heine Eriksen nu i DHF-regi, så der kan være fuldt fokus på projektet Aarhus United.

 

Administrerende direktør, Mads H. Winther fortæller: ”Da vi startede Aarhus United var det vitalt at vi igennem Heine havde godt kendskab til talentmassen i såvel indland som udland, hvilket har hjulpet os rigtig godt på vej. Arbejdet i DHF har dog også sat visse begrænsninger for os i Aarhus United, og vi glæder os til at få Heine Eriksen på fuld tid. Heine er indtænkt i mange facetter i klubben, og han bliver et fast inventar i vores Netværks produkt som vi hjemtager og drifter selv, med opstart 16. august; UNITED-Netværket.”

 

Heine Eriksen siger selv: ”Det har været 21 rigtig gode år i DHF, men jeg erkender også at det er svært at dele sig i 2 så krævende stillinger samtidig. Jeg glæder mig til at 100% af mit fokus og dedikation kan gå til Aarhus United og den fremtidige udvikling af kvindehåndbolden i Aarhus.”