fbpx

Ung fløjspiller skriver kontrakt med Aarhus United 

Endnu en slem skade har desværre ramt Aarhus United. Klubbens lokale højre fløj, Frederikke Hedegaard er blevet ramt af en korsbåndsskade efter et uheld til træning, hvilket betyder at klubben har måtte handle hurtigt for at sikre en makker til Stine Holm til den nye sæson.

 

Frederikke Hedegaard er en af de spillere med fleste kampe i United-trøjen, og rent forsvarsmæssigt er hun en af de bedste højre fløje i Bambusa-Kvindeligaen. Hun er over de sidste sæsoner blevet moden i sit spil, men for den næste stund, står den for hendes vedkommende på operation og genoptræning.

 

Som erstatning har Aarhus United kigget mod syd, mere specifikt mod GOG/Gudme og mod Julie Redkjær.

 

”Julie Redkjær er en talentfuld og arbejdsivrig højre fløj, som Aarhus United ser et stort potentiale i.  Vi tror på, at vi kan flytte Julie godt ind i seniorhåndbolden, godt hjulpet af vores kollektiv, erfarende trænere og ikke mindst en erfaren makker i Stine Holm på positionen”, udtaler sportslig ansvarlig, Mads H. Winther

 

Julie Redkjær siger selv: ”Jeg blev virkelig glad for henvendelsen fra Aarhus United! Jeg har haft et par træninger med truppen, og jeg glæder mig til at flytte til byen, blive en del af holdet, lære og bidrage, og ikke mindst til at Stadionhallen skal være min hjemmebane. Nu giver jeg den ekstra gas i selvtræningen indtil truppen igen møder ind, da jeg er helt klar over, at niveauet er et par trin op på alle parametre, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at være så forberedt som overhovedet muligt.”