fbpx
Skødstrup Håndbold bliver samarbejdsklub nummer 11 i AARHUS UNITED

Når Skødstrup Håndbold fra næste sæson træder ind i kredsen af AARHUS UNITED-samarbejdsklubber, bliver det som klub nummer 11, der sammen med AARHUS UNITED og de øvrige klubber vil arbejde for bedre håndboldoplevelser og -tilbud i Aarhus

Mens nye medlemstal viser, at håndbold oplever en national nedgang i antallet af medlemmer, er det modsatte tilfældet i Østjylland, der iflg. tal fra DHF har oplevet en medlemstilgang på 1,8 procent. En imponerende bedrift i en tid med corona, der ikke mindst skyldes kreative frivillige og et godt samarbejde i klubberne. Det gælder blandt andet Skødstrup Håndbold, der gennem de senere år har oplevet massiv medlemsvækst på deres børne- og ungdomshold.

”Skødstrup er en by, der vokser meget og den lokale skole hører i dag til blandt kommunens største. Det kan vi mærke i Skødstrup Håndbold, hvor mange friske nye kræfter gerne vil give en hånd med og er med til at give håndboldforeningen ny energi – og afspejler sig i antallet af medlemmer og kampe spillet i Skødstruphallen,” siger træner og ansvarlig for klubssamarbejdet med AARHUS UNITED, Mikael Jakobsen fra Skødstrup Håndbold.

” Det er en udvikling, vi gerne vil fastholde og udvide ved at skabe flere håndbold-interesserede og -venner. Derfor er tilbuddet om fællestræning og fri adgang til kampene i Stadionhallen for vores unge medlemmer vigtig, fordi det kan være med til at skabe flere fælles håndboldoplevelser sammen med holdene og på tværs af klubben.”

I AARHUS UNITED glæder vi os over at tilføje endnu en klub og trøje til samarbejdet, der nu tæller 11 klubber og godt 3500 børne- og ungdomsspillere.

”Dét at få Aarhus på håndboldkortet og UNITED i slutspillet kræver noget af hele byen, og med Skødstrup Håndbolds tiltrædelse bliver UNITED klart stærkere,” siger chief revenue officer Astrid Wierzba.

”Jo flere vi er, des stærkere står vi, så vi er superglade for, at Skødstrup Håndbold har valgt at blive en del af samarbejdet, som både skal være med til at fastholde og engagere flere børne- og ungdomsspillere i håndbold og få flere tilskuere til håndbold i Stadionhallen.”

AARHUS UNITED samarbejder med 11 klubber om talentudvikling, træning, indløb til hjemmekampe, fællesspisninger og meget mere, herunder BMI Håndbold, Stavtrup Håndbold, Lyseng Håndbold, Viby Håndbold, Brabrand Håndbold, AGF Håndbold, Skovbakken Håndbold, VRI Håndbold, Lystrup Håndbold, HEI Håndbold og Skødstrup Håndbold.