fbpx

Lokalt stortalent tegner kontrakt med AARHUS UNITED

19-årige Julie Lilholt, der har trådt sine håndboldsko i Aarhus, indgår nu sin første kontrakt med byens håndboldflagskib Aarhus United.

Julie Lilholt har allerede i den forgangne sæson trænet med ligatruppen og endda fået debut i ligaen. Nu tager hun det næste skridt op med en kontrakt med ligaholdet og bliver fuldgyldigt medlem af Aarhus Uniteds ligatrup. Samtidig skal Julie Lilholt fortsat være tilknyttet Aarhus United U19-holdet.

Den 181 cm høje bagspiller var en del af det stærke HEI U16 hold, der blev danske mestre i 2019, og Lilholt har også ungdomslandskampe på cv’et.

”Jeg har haft Julie på U-landsholdet igennem en del år, og i sidste sæson fik Julie en masse værdifulde træningstimer med ligatruppen. Hun flytter sit spil måned for måned, og jeg er sikker på, hun går en spændende sæson i møde,” siger Heine Eriksen, cheftræner i Aarhus United.

Julie Lilholt er et super godt eksempel på den stærke talentudvikling i aarhusiansk ungdomshåndbold, og hun glæder sig til at blive udfordret endnu mere.

”Jeg har nydt at blive udfordret og testet på liganiveau, og det seneste år har været lærerigt. Jeg ser frem til mit sidste ungdomsår som håndboldspiller, hvor der skal lægge flere lag på, og hvor vi på Aarhus United U-19 holdet skal jagte nye højder. Og hvor jeg samtidig kan snuse endnu mere til ligaholdet,” siger Julie Lilholt.