fbpx

AURA og AARHUS UNITED sætter handling bag intentionerne om talentudvikling

Energi- og fiberkoncernen AURA og AARHUS UNITED har forlænget partnerskabet med endnu et år, der skal udmønte sig i mere talentudvikling for børn og unge i Syd- og Vestbyens mange klubber. Det var også hensigten sidste sæson, da corona spændte ben for håndboldskoler og lokal talentudvikling landet over.

”På trods af corona har håndbolden det godt i Viby, Stavtrup, Beder, Malling, Mårslet og Brabrand, hvor klubberne har fået mange nye medlemmer, og der er også stærk grobund i miljøerne i Harlev/Skovby og Stjær, som er kerneområder for AURA,” siger direktør Carsten Høgh Christiansen fra AURA.

”Derfor har vi valgt at forlænge den eksisterende aftale, fordi det er vigtigt, at børn og unge har nogle rollemodeller, som de kan komme i nærheden af og opleve andre steder end på TV-skærmen. Det er jeg sikker på, at AARHUS UNITED indfrier i den kommende sæson.”

Hos AARHUS UNITED glæder man sig over, at AURA fortsat bakker op om hele byens kvindelige håndboldprojekt.

”Tålmodighed og tillid er vigtige dele af et partnerskab, og AURA har udvist begge dele. Coronas indflydelse på sidste sæson gjorde det svært at omsætte moment og ressourcer til gode oplevelser for børn og unge i hallerne, men tiden er ikke blevet spildt i hverken lokalklubber eller AARHUS UNITED, der planlægger at blive endnu mere synlig i hallerne i den kommende sæson,” siger chief revenue officer Astrid Wierzba.

”Langtidsholdbare værdifællesskaber er vigtige for både AURA og AARHUS UNITED, og vi har viljen til at være hele byens projekt og skabe gode oplevelser for mange, både gennem fælles træning men også fælles indløb og bespisning af 350 børn som et af årets højdepunkter.”