fbpx

Local Heroes: de lokale samarbejdsklubber

AARHUS UNITED er et projekt, hvor vi har gentænkt elitehåndboldmiljøet på damesiden i Aarhus ved at samle 10 lokale håndboldklubber og erhvervslivet i et dedikeret samarbejde, og hvor vi satser på udvikling af talenter, der enten bor i Aarhus eller kommer til byen. Dette vil bidrage til et image om, at AARHUS er en by, hvor vi udvikler talenter.

Tjek de lokale klubber ud på kortet over Århus Kommune, hvor et hav af spillere og lokale superhelte render rundt med en håndbold. Dem vil vi gerne skabe de bedste rammer for, så de kan forfølge deres drøm om håndbold på eliteplan i den kommune, de er vokset op i.

Skovbakken Håndbold

VI lægger stor vægt på, at der i vores klub er plads til alle spillere.

VRI Håndbold

Vores ungdomshold markerer sig, både i eliten og med en meget stor bredde.

Viby IF Håndbold

Viby IF Håndbold er en breddeklub med plads til alle, der har lyst til at spille håndbold.

IF Lyseng Håndbold

Vi er en klub med ambitioner. Et godt sammenhold og en fælles interesse er det, vi bygger på for at nå vores mål. Det gode kammeratskab og håndbold er i centrum for os og byggestenene for den rigtige klub.

Stavtrup Håndbold

Mere end blot håndbold.

AGF Håndbold

AGF Håndbold har plads til alle, og har flere hold på næsten alle ungdomsårgange, hvoraf flere førstehold er blandt de bedste i landet.

HEI Håndbold

Vores vision er at være Danmarks bedste håndboldklub for børn og unge.

Brabrand IF Håndbold

Vi ønsker at Brabrand IF ses og føles som én samlet klub. Det er derfor vigtigt, at vi i det daglige arbejde husker klubbens vision og værdier.